Fysioterapi

Daniel Vestergaard Kristensen

Autoriseret fysioterapeut
Uddannet fra VIA University College Århus N

Som fysioterapeut tilbyder Daniel behandling indenfor:

  • Træningsterapi
  • Manuel terapi
  • Akupunktur
  • Laser
  • Massage
  • Personlig træning med fysioterapeutisk fortegn.

Daniel har blandt andet erfaring med udredning og behandling af skulder, hofte og knæ. Inden for selv samme har han erfaring med genoptræning efter operation. Ydermere har Daniel også erfaring med træning, skader og genoptræning indenfor gymnastik, CrossFit og bueskydning.

Daniel er sideløbende ved at uddanne sig i medicinsk akupunktur (Vestlig). Denne akupunkturform bruges til behandling og lindring af mange smertetilstande heriblandt kroniske smerter, hovedpiner.
Hvis du vil vide mere om selve behandlingen eller akupunktur generelt kan du læse mere på Dansk selskab for akupunktur og Sundhed.dk

I den nærmeste fremtid vil det være muligt at modtage træning indenfor GLAD. GLAD træning er for dig med slidgigtsrelaterede smerter. Træning kan være en god måde at undgå operation. Samme træning kan også være gavnligt for dig der allerede ved at du skal have en ny hofte eller nyt knæ.

Hvis du vil vide mere om GLAD træning klikke her.

Klinikken og Daniel har et samarbejde med Fitness1 på Haraldsvej 60, 8960 Randers , hvor du kan blive guidet tilbage til et aktivt liv uden smerter.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte os på 86 41 62 66 eller komme ned på klinikken på Kristrupvej 132 8960 Randers SØ.